Despre stil, bărbați și primele întâlniri…

După natura sa, bărbatul e vin sec, rezervat, nu e doză de cola adolescentină, de aici și următoarele, problema bărbaților actuali este hiper-dramatizarea eșecurilor proprii… 

ana maria ichim style

Despre primele întâlniri…
Prima întâlnire e, în esență, un nou început… Prima întâlnire își are o scuză, nevoia adecvată pentru  alte întâlniri ulterioare. E absolut normal, să ai o primă întâlnire ce nu satisface așteptările, pentru că încerci să pătrunzi și să cunoști un alt destin, poate mai complicat decât tine, care e prea atent, pentru a degaja atmosfera.

De la depărtare, toate femeile par sigure și impozante însă dacă bărbatul face o apropiere fără a câștiga încrederea doamnelor, acestea își pierd echilibrul fizic și sufletesc. Această scenă de ,,zdruncinare” a femeii, nu e din cauza bărbaților versați și atrăgători, ci din cauza invadării zonei de intimitate. De la prima întâlnire până la primul sărut, ea are nevoie de intimitate și de o zonă de confort psihologic. Din stângăcia unor bărbați care combină încrederea în sine, cu flirtul excesiv, se invadează zona de intimitate… ei se manifestă prea degajat, flirtând prea aproape de capul ei, privind-o țintit în ochii ei căutători de salvare și aranjându-i gulerul de la bluză, într-o manieră fixată și ciudată, de parcă ea l-ar fi rugat sau ar fi avut nevoie.

Despre bărbați…
Umorul e un procedeu artistic, care nu se potrivește tuturor bărbaților, astfel încât umorul englez se detașează ca o ruptură de sens, e prea sec și caustic, umorul pervers este pentru prietenia a priori inexistentă între bărbat și femeie, umorul murdar sau umorul negru se uzează în companiile de bărbați, nu trebuie redate femeilor.
Puține femei percep umorul bizar, pentru că acțiunile lor sunt mai bizare, ele nu au nevoie să fie susținute de ceva neînțeles.

Despre stil…
Eleganța în mișcări e un atu pentru bărbații care ies în evidență, totuși, prea mulți bărbați sunt privați de eleganță și, mai ales, de maniere, din teama de a nu părea prea metrosexuali…
E foarte straniu să fii acompaniată de un bărbat la o primă întâlnire și acesta să răspundă la apeluri cu fraze gen ,,Sorry, acum nu pot vorbi”. Aceste apeluri ar fi trebuit evitate pentru că oricare apel preluat e un pas în urmă. Bărbații cu stil ar trebui să fie mai presus de problemele social mediei, tip facebook și whatsapp, vor miza pe comunicarea reală ignorând rețelele wi-fi si feelingurile virtuale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s